Retour

Retour fietsen & fietsonderdelen in verpakking:

In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft u na het doen van een aankoop het recht op een bedenk periode van 14 werkdagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag u gebruik maken van het herroepingsrecht.

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u het goed fysiek in bezit krijgt, hierna heeft u nog 14 dagen om het product daadwerkelijk terug te sturen.

Het product mag u retour sturen indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking en zonder zichtbare gebruikssporen. Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U dient zelf de portokosten voor het terugsturen te betalen.

Retour van een fiets/accessoires die rijklaar bij u is geleverd:

Wilt u de fiets retourneren en dat wij deze komen afhalen zijn de vervoerskosten €79,95,-

Stuur ons een mail met in het onderwerp u ordernummer en laat ons weten hoe we u van dienst kunnen zijn.
Let op: voor bakfietsen gelden andere prijzen.

Fiets ontvangen met schade:

Indien u een product ontvangt met schade, dan moet u dit binnen 2 dagen melden bij ons. Wij kijken samen met u naar een gepaste oplossing of sturen u doorgaans weer een nieuw product op. Indien u de schade aan het product later constateert is het voor ons niet meer na te gaan alwaar deze schade door is ontstaan en is vervanging of herstel in veel gevallen niet kosteloos.

Wat moet ik doen?

U kunt eenvoudig een mail sturen naar Fietsenfanaat@hotmail.com met in het onderwerp van uw e-mail duidelijk het ordernummer vermeld.

In de mail geeft u aan, wat u wenst te retourneren en of u dit wenst te ruilen of te laten crediteren en wat de reden is hiervoor. Om de behandeling te versoepelen verzoeken wij u om eventueel foto's mee te sturen.

Wij mailen u dan de retour procedure. Verzending is altijd voor rekening en risico van de verzender.
Tevens dient u het pakket degelijk te verpakken en voldoende te frankeren (onvoldoende gefrankeerde post wordt geweigerd).